Currency
Language
Cosul meu

Garantie si retur

EcuStock - Garantie și retur

 

POLITICA PRIVIND GARANȚIA OFERITĂ PRODUSELOR COMERCIALIZATE DE ECUSTOCK

Garanția pentru orice produs este de 30 de zile de la data cumpărării, este o garanție pentru a proba produsul și a constată că este funcționează.

În cazul în care primiți un produs care se dovedește a fi defect, în perioada de garanție, acesta va fi returnat pe cheltuiala dumneavoastră. Vă asigurăm că intenția noastră nueste de a livra voit produse defecte.

După constatarea defectului de către personalul nostru și numai dacă sunt îndeplinite condițiile de garanție (produsul nu trebuie să aibă urme de lovituri, șocuri de orice natură, imersie în lichide, eticheta de garanție ruptă sau lipsă etc.) produsul  va  fi  înlocuit  și trimis  către client  pe cheltuiala noastră sau se va compensa  valoarea  acestuia sau se va returna suma plătită pentru produs, mai puțin cheltuielile de transport.

Pentru a proba produsul și a beneficia de garanție vă rugăm să-l probați fără a-l desface. După ce ați verificat daca produsul este în regulă (comunică cu mașina, intră testerul pe el) atunci îl puteți desface pe riscul dumneavoastră mai departe. Pentru a evita aceste situații delicate în care un produs se dovedește a nu funcționa și pe care l-ați desfăcut, ne oferim gratuit să scriem softul (primit pe mail de la dvs.) dorit (original al mașinii) în el și după să-l trimitem cu etichete pe el, astfel încât să nu rămână decât  să-l montați pe mașină și să-l probați.

 
DREPTURILE CLIENTULUI DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL

În calitate de consumator, aveţi dreptul de a returna produsul, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere va expira dupa 14 zile calendaristice începand de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă indicată de dumneavoastră, alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul legal de returnare, puteţi înştiinţa ECUSTOCK la adresa Craiova, Strada Theodor Aman nr. 3, bl. 97 apt, sc. A, ap. 2, Dolj, România, la numărul de telefon 004 0733 522 222 sau scriindu-ne prin intermediul formularului de contact, cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele, utilizând o declaraţie neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail).

Pentru a nu depăşi termenul limită pentru retragere, este suficient să ne trimiteţi mesajul dumneavoastră privind exercitarea dreptului dumneavoastră de retragere înainte de expirarea termenului de retragere și motivul pentru care luați această decizie.