Currency
Language
Cosul meu

Despre noi

 EcuStock - Despre Noi

 

EcuStock a apărut pe piața din România din anul 2005, încă de atunci ne ocupăm de comercializarea pieselor auto. De-a lungul anilor am reușit să ne construim și să ne menținem poziția de lider, adăugând cât mai multe produse în stoc. În anul 2007 am lansat primul magazin virtual și continuăm să dezvoltăm noi soluții de comercializare online, toate astea pentru a atinge așteptările clienților noștri.

Pentru EcuStock, pe primul loc a fost mereu satisfacția clienților, astfel încât noi facem tot posibilul ca produsele oferite să fie de cea mai bună calitate, iar livrarea să se efectueze în cel mai scurt timp posibil și la costuri reduse.

EcuStock.ro este un magazin online de prezentare și vânzare de piese auto originale provenite din dezmembrarea mașinilor. Acesta a fost creat cu scopul de a oferi clienților o modalitate utilă și accesibilă de a căuta și comanda produsele dorite în cel mai rapid mod posibil. Avem o gamă variată de produse, iar noi am reușit să le punem la dispoziția dumneavoastră în cea mai simplă și sigură metodă!

În afară de vânzarea produselor putem oferi și împerecherea calculatoarelor cu mașină astfel încât să funcționeze direct la montarea pe mașină, acest lucru reușind să ne diferențieze față de celalate simple magazine de piese auto.

Magazinul nostru are o interfață prietenoasă și ușor de folosit, iar procesul de căutare și comandă sunt simple și rapide. Un alt avantaj pe care îl oferim este economia de timp, astfel veți fi scutiți de a alerga de la un magazin la altul și de a căuta cea mai bună variantă pentru dumneavoastră, aici fiind toate la dispoziția dumneavoastră, doar la un click distanță.

Produsele comercializate prin intermediul EcuStock.ro sunt însoțite de factură fiscală cu TVA.